tisdag, juni 21

Full fart

Här är det full fart som vanligt. Jag har nu börjat jobba mer än heltid och hoppas att jag ska klara detta till slutet av Juli, tycker att det är väldigt kul att jobba samtidigt som tiden går fortare. I Söndags va vi i Ullared och köpte allt man behöver inför bäbisens ankomst, Lite jobbigt va de allt å vi sov i 4 timmar när vi kom hem. Ulared är verkligen bra nu är nästan allt av bockat från bäbis listan. Midsommar ska vi fira med min familj på Lissebrg de ska bli kul, blir nog inte så mycke åka av för min del men de blir mysigt.



Alaska tycker det är mysigt med Bäbismagen :) Nu börjar de pluppa ut lite barn bland våra vänner såå spännande. två små pojkar har kommit till världen de senaste dagarna och nästa väntas om 20 dagar :)

Var hos Barnmorskan förra veckan och hadde bara ökat ½kg sedan sist, sammanlagt ca 2kg sedan innan graviditeten men magen hadde växt som den skulle och de är en fin kurva vilket är det viktigaste. har haft lite förverkar som gjorde väldigt ont men de har lagt sig nu så de va nog bara Bus från bebisen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar